Inventar intermitent activitate de restaurant
Societatea noastra a primit Autorizatia de functionare pentru activitatea de restaurant, ca urmare, trebuie stabilita procedura contabila pentru parcursul stocurilor pentru preparatele servite. In prima faza restaurantul o sa serveasca doar cateva preparate (nu o sa existe meniu A la Carte) o sa se serveasca Mic dejun, Pranz sau Demipensiune, standard, adica aceleasi feluri de mancare pentru toti turistii. Pentru inceput am dori sa folosim metoda Inventarului intermitent pentru evidenta consumurilor de materie prima. Va rog sa imi spuneti daca putem sa incepem sa folosim aceasta metoda incepand cu luna Octombrie sau trebuie sa incepem cu 01.01.2025? Inventarul intermitent ne gandim sa il facem la fiecare sfarsit de luna si pe baza lui sa inregistram iesirile de materii prime. Este corect acest mod de lucru din punct de vedere contabil? Va rog sa imi spuneti orice alte aspecte m-ar putea ajuta sa stabilim corect procedura de lucru.
Va multumesc!
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Creeaza un CONT de TESTARE GRATUITA pentru a avea acces la toate raspunsurile din PortalCodulFiscal.ro, completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter PortalCodulFiscal.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "SAF-T 2025"!