Jocuri achizitionate pe suport fizic. Revanzare in Romania
valabil la 16 Ian 2023
Intrebare: O societate infiintata in Romania are ca si obiect de activitate vanzarea jocuri in format fizic pentru calculatoare, xbox, playstation. Administratorul societatii achizitioneaza aceste jocuri in format fizic pentru pc, playstation, xbox, etc. de la persoane fizice din Marea Britanie, fara a avea nici o informatie despre acestea (le achizitioneaza de pe net, piete, targuri, second). Administratorul plateste aceste jocuri: cash din banii lui, uneori transfer bancar din contul firmei in contul persoanelor fizice, cash - ridicari de numerar din firma. Jocurile sunt trimise in Romania, iar apoi se vand pe un site propriu. Se livreaza jocurile clientilor prin dpd, iar banii se incaseaza ramburs prin platforma curieronline.ro. Cum se receptioneaza aceste jocuri? E suficient pe baza de borderou de achizitie intre administrator si firma? Pentru transportul din Marea Britanie - Romania ce documente sunt necesare? Exista conditii speciale pentru a putea vinde jocurile acestea in Romania? Multumesc!
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Creeaza un CONT de TESTARE GRATUITA pentru a avea acces la toate raspunsurile din PortalCodulFiscal.ro, completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Informatii la zi oferite de expertii PortalCodulFiscal.ro -
cel mai apreciat site de consultanta fiscala din Romania
Vrei sa ai acces instant la TOATE Explicatiile, Intrebarile si Raspunsurile + Noutatile din lege?
Este foarte simplu: TESTEAZA GRATUIT pentru 48 de ore!
- Ai la dispozitie o Baza de Date cu peste 90.000 de intrebari si raspunsuri
- Gasesti Legislatie la zi + Sfaturile specialistilor in fiscalitate si contabilitate
Completeaza formularul de mai jos si TESTEAZA GRATUIT ! Beneficiaza de oferta noastra speciala!
SMS
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni.
Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site.
Peste 700 de contabili folosesc zilnic site-ul nostru.
Newsletter PortalCodulFiscal.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "SAF-T 2025"!
Intrebari similare din categoria Documente
21Ian2025
Receptie bunuri si servicii. Componenta comisiei de receptie
de
Ionut Jinga
valabil la 21 Ian 2025
Intrebare:
Este corect ca membrii echipei contabile sa faca parte din comisiile de receptie cantitativa si calitativa a bunurilor, serviciilor de reparatii la masini sau alte servicii sau constructiilor? Care este temeiul legal? Va multumesc.
13Nov2024
Emitere chitanta catre persoane juridice
de
Gina Popescu
valabil la 13 Nov 2024
Intrebare:
O societate cu activitate de comert vinde atat fizic, cat si online. La vanzarea catre persoane fizice incaseaza doar prin banca. La vanzarea catre persoane juridice, in acest caz, poate incasa cu chitanta? In ce conditii poate emite chitanta? Multumesc!
02Oct2024
Inregistrare factura non-UE fara CUI beneficiar
de
Gina Popescu
valabil la 02 Oct 2024
Intrebare:
O societate (SRL) primeste de la un furnizor extern (SUA) o factura pe care este trecut la beneficiar adresa de e-mail, adresa societatii corect dar sunt omise denumirea si CUI-ul acesteia. Se solicita o noua factura care sa cuprinda si aceste elemente. Se poate deconta factura pe costurile societatii avand in vedere faptul ca, desi s-a solicitat acest lucru, inca nu s-a primit ...
09Sep2024
Bonul fiscal sau chitanta pentru incasarea in numerar de la persoane juridice?
de
Profeanu Laura
valabil la 09 Sep 2024
Intrebare:
Firma platitoare de TVA, presteaza servicii atat catre firme-persoane juridice, cat si catre persoane fizice. Catre persoane fizice se emite bon fiscal iar pentru persoane juridice se emite factura si ca document de incasare se taie chitanta. Cum este corect pentru persoanele juridice sa emita bon fiscal ca si dovada a contravalori incasarii facturii sau chitanta? Pana acum s-a emis chitanta ...
20Iun2024
Declarare si monitorizare prin e-Transport a achizitiilor intracomunitare de bunuri transportate prin coletarie
de
Amelia Dumitras
valabil la 20 Iun 2024
Intrebare: Va rugam sa ne spuneti daca e necesara emiterea codului UIT, conform ultimelor modificari OUG 43/2024, in urmatoatele cazuri: - achizitie intracomunitara de bunuri cu risc fiscal, valoare bunuri 2.200 Euro, greutate colet 30 kg, transport cu firma curierat, coletarie; - achizitie intracomunitara de bunuri cu risc fiscal, valoare bunuri 500 Euro, greutate colet 50 kg, transport cu firma curierat, ...
17Dec2023
Achizitie bunuri/servicii fara documente justificative. Tratament contabil si fiscal
de
Ionut Jinga
valabil la 17 Dec 2023
Intrebare: Un SRL Platitor de TVA si de Impozit pe profit, efectueaza plati cu cardul pentru achizitia drepturilor de utilizare a diverselor aplicatii informatice, plug-in-uri, etc., necesare companiei. Achizitiile se fac de pe divese site-uri. Unele dintre acestea nu ofera date de identificare a companiilor furnizoare si pentru unele dintre acestea nu se pot obtine facturi pentru inregistrarea in ...