Metoda cantitativ valorica in domeniul Horeca
Societatea are ca activitate secundara in domeniul HORECA restaurant - bar - cazare si magazine de vanzare cu amanuntul.
Care sunt metodele acceptate de evidentiere a gestiunii restaurant-bar si a magazinului de vanzare cu amanuntul? Este in regula daca gestiunea o tinem la pret de achizitie cantitativ valoric si nu de vanzare cu amanuntul? Preturile de vanzare sa fie trecute in lista de vanzare si nu evidentiate pe receptie iar descarcarea sa se faca dupa vanzare la pretul de achizitie si sa se faca diferenta intre pretul de vanzare fara TVA si pretul de achizitie pentru a evidentia adaosul comercial?
Multumesc!
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Creeaza un CONT de TESTARE GRATUITA pentru a avea acces la toate raspunsurile din PortalCodulFiscal.ro, completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter PortalCodulFiscal.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "SAF-T 2025"!