Raportare factura vanzari produse restaurant in SAF-T
Un restaurant care organizeaza exclusiv evenimente la sfarsit de saptamana, care isi achizitioneaza materiile prime saptamanal pentru numarul exact de meniuri (dupa eveniment stocul de materii prime se descarca integral), ca sa indeplineasca de la 01.01.2025 conditiile SAF-T, cum ar trebui sa-si organizeze activitatea din punct de vedere al declararii veniturilor?
Este corecta monografia contabila de mai jos?
301=401 x ron cu articole stocabile cu NC8
601=301 x ron
345=711 x ron
411=701 x ron % adaos - factura pt nr Z meniuni
711=345 x ron
Utilizarea contului 701 obliga dpdv SAF-T la o corelatie cu clasa 3 tot pe coduri NC?
Daca da, este corecta inregistrarea in contabilitate a acestui tip de servicii pe contul 704?
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Creeaza un CONT de TESTARE GRATUITA pentru a avea acces la toate raspunsurile din PortalCodulFiscal.ro, completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter PortalCodulFiscal.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "SAF-T 2025"!